Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
Over ons

 

Onze wereld

   
 

Wij zijn gespecialiseerd in het volgen, vormen, verbinden en voeden van de omgeving rondom u. Dit kan een onbekende omgeving zijn die nog opgebouwd moet worden. Of het is een omgeving die u wel kent maar waar u bijvoorbeeld meer mee zou willen doen. Of u heeft het niet onderhouden en dat is weer nodig. Die omgeving rondom u is onze wereld. Het is de gemeenschap van de meedenkers, participanten, prospects, klanten, leveranciers, relaties, samenwerkingen, ambassadeurs, achterban, draagvlak, donateurs en sponsors.

     

Ons werk

   
 

Wij maken een concept op basis van wat u wilt bereiken en bij wie. Dit is de uitkomst van een creatief proces gebaseerd op gesprekken met uw organisatie gecombineerd met onze expertise en creativiteit. We verbinden ons daarna graag met het resultaat en we houden van een geolied proces; de inrichting en productie van het concept doen wij met een grote organisatiekracht. 

Wilt u structureler met uw omgeving aan de slag dan doen wij de benodigde beheeractiviteiten. U vindt dus alle disciplines bij ons onder één dak: visie, strategie, proces, plan, uitvoering en resultaat

 

 
     

Ons DNA

   
 

We investeren continue in onze eigen netwerken en houden onze specialistische kennis van bedrijfsprocessen, groepsprocessen en sociale verbindingen op peil. Daarnaast volgen we innovatieve ontwikkelingen en actualiteiten op de voet. Onze gezonde werklust, creatieve denken, ondernemerschap, enthousiasme en verbondenheid gecombineerd met vaardigheden in commercie, marketing, sales, communicatie, grafische vormgeving en ICT maakt ons een organisatie met een X-factor.

 

Wij zijn

 • Partner/organisatie

   

  Lique is oprichtster en het gezicht van Link to Liek. Haar voornaamste taken zijn het leiding geven aan de uitvoering van onze projecten, het aansturen van de door Link to Liek ingehuurde partijen en de communicatie met onze opdrachtgevers. In algemene zin draagt Lique zorg voor organisatie, marketing en communicatie van - en binnen de gemeenschappen die wij creëren. 

  06 29 505 235
  lique@link2liek.nl
 • Partner/concepten

   

  Remco is het creatief brein binnen Link to Liek. Zijn voornaamste taken zijn adviserend, consulterend en vormgevend. In algemene zin draagt Remco zorg voor modellering van gemeenschappen, concepten, grafische vormgeving en ICT binnen de gemeenschappen die wij creëren.

  06 143 82 593
  remco@link2liek.nl

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact