Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
Fondsorganisatie- en beheer

Fondsorganisatie- en beheer

Inrichting en beheer Almeers stadsfonds en opbouw van relatienetwerk, participanten, donateurs, sponsoren, ambassadeurs en draagvlak van de Almeerse burgers en bedrijven.

Een aantal grote bedrijven die een stadsfonds maken om Almere te steunen in economische en maatschappelijk opzicht.”  was de gedachte van Rabobank Almere directievoorzitter Nathal van Rijn in 2012.

Inrichting en productie

Link to Liek heeft in april 2013 het idee uitgewerkt en vorm gegeven. Allereerst is  de gehele inrichting van het fonds zoals het secretariaat, procedures, contracten en overeenkomsten, website en documentatie opgezet en geproduceerd zodat het fonds officieel van start kon in mei 2013.

Beheer

Het beheer van het fonds omvat de gehele fondsorganisatie zoals fondssecretariaat, fondsenwerving, communicatie & pr, toetsing fondsaanvragen, partnerprofilering, advisering bestuur en strategische uitbouw van het fonds.

Gemeenschap van burgers en bedrijven

Het fonds wordt financieel gesteund door een aantal daadkrachtige bedrijven. Zij zijn hiermee ook de partners van het fonds die met elkaar de fondsaanvragen bespreken en beoordelen. Link to Liek zorgt dat dit netwerk van partners intensief verbonden is met elkaar. Daarnaast bouwt Link to Liek aan bekendheid, aantrekkelijkheid en zichtbaarheid van het fonds onder de gemeenschap van Almeerse burgers, maatschappelijk veld en bedrijfsleven.

www.hetalmerefonds.nl

 

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact