Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
Klantbeleving

Klantbeleving

Bouw mee aan een gemeenschap van klanten die een mooie ervaring hebben en daardoor terugkeren. Dat is de opdracht van een vastgoedbedrijf voor een winkelgebied.

Al jaren kent de stad een zondagsopening op de laatste zondag van de maand. De klanten kennen deze zondagsopening en komen graag. Nu is het gebied alle zondagen open en bouwen we ook aan winkelend publiek op deze andere zondagen. Door van winkelen meer beleving te maken. Door de klanten iets langer in het gebied "vast te houden".  Met leuke ervaringen en "doe" activiteiten. Voor alle leeftijdsgroepen. Zodat uiteindelijk de klanten niet alleen producten maar ook een ervaring rijker zijn.

Bouwen doen we niet alleen door een goede programmering in het gebied maar we besteden vooral ook aandacht aan de winkeliers. Proberen hen medestander te maken om uiteindelijk met elkaar aan het gebied te kunnen bouwen. Want wat goed is voor het gehele gebied geeft uiteindelijk zijn weerslag in de kassa van de winkelier.

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact