Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
High End Relatiedag

High End Relatiedag

Link to Liek organiseerde voor Ingenieursbureau Oranjewoud een klantendag voor haar top 30 relaties om te bouwen aan de binding tussen Oranjewoud en haar klanten.

Van Koning Willem III tot Steven Spielberg

Aangezien Oranjewoud veel projecten voor de overheid uitvoert werd als thema voor de relatiedag nagedacht over de terugtredende rol van de overheid in grote infrastructurele projecten. Met dit thema zijn wij aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk voorgesteld om "Van Koning Willem III tot Steven Spielberg" het thema van de relatiedag te maken. Daarmee symboliserend de overheid die van koning naar een regisserende rol gaat.

Voor deze relatiedag werd gebruik gemaakt van de schouwburg in Almere. De normale setting van een schouwburg werd echter omgedraaid: het evenement vond plaats op het toneel en de deelnemers keken de zaal in.

De presentatie van deze dag was in handen van Victor de Koninck. Als eerste was er een inleidende presentatie door Dhr. J. Zegwaard van Oranjewoud waarin hij aan de hand van het thema het publiek meenam langs de uitdagingen die de veranderende rol van de overheid met zich meebrengt.

Vervolgens werden er (in verschillende rondes) ronde tafelgesprekken en workshops gehouden waaraan de gasten konden deelnemen. Centraal hierbij stond dat de gasten aan het eind van deze dag ook daadwerkelijk nieuwe kennis en inzichten mee naar huis konden nemen.

Ook de inwendige mens werd de gehele dag goed verzorgd en als afsluiting van de bijeenkomst stond er voor de deelnemers een buffet klaar met tapas hapjes.

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact