Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
Achterban mobiliseren

Achterban mobiliseren

Met de campagne 'elke stunt telt' trok radio538 een week door Nederland om op verschillende plaatsen aandacht te vragen voor War Child en zo ook Almere. Aan Link to Liek de vraag om reuring rondom de live uitzending te creëren.

In korte tijd hebben we leuke activiteiten bedacht rondom de 538 radiotruck die van 06.00 tot 10.00 uur live zou gaan uitzenden vanaf het Stationsplein te Almere. Via een Twitter offensief en buitenreclame hebben we Almere opgetrommeld om onder andere te komen ontbijten voor 1 euro, mee te doen aan work-out Zumba, gezicht opmaken door een visagist, ritje op een Segway of workshop graffiti. Ondernemers uit het stadscentrum verdubbelde elke euro voor het ontbijt en in enkele winkels werden speciale acties gehouden voor War Child.

En toen om 04.30 uur in de koude vroege ochtend de opbouw begeleiden op het Stationsplein. En toch wel spannend of we het voor elkaar gaan krijgen: gaat Almere komen zo vroeg?!

En ja natuurlijk! Er zijn circa 2500 bezoekers geweest op het plein en Almere werd door Edwin Evers geroemd door de gezellige drukte!

Veel dank aan Barbara Resink, Paul van Vilsteren, Martin Balster, Miranda van der Velde en Liesbeth Hollander voor jullie fantastische inzet en bijdrage aan deze actie.

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact