Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
Burgemeesters netwerk

Burgemeesters netwerk

Relatiebeheer- en uitbouw van het netwerk van bestuurders van de grote ondernemingen uit Almere en conceptontwikkeling, productie en organisatie van de halfjaarlijkse bijeenkomsten.

Het Mayor's League of Entrepreneurs netwerk (kortweg: Mayor's League) bestaat uit bestuurders (RvB/CEO’s) van de circa 50 grootste ondernemingen van Almere die 2x per jaar met de burgemeester bijeenkomen.

De functie van de Mayor's League is om op informele wijze relaties met elkaar op hoger niveau te onderhouden en secundair de promotie van Almere als aantrekkelijke woon- en werkomgeving.

Concept & Beheer

Link to Liek beheert de Mayor's League al sinds 2006 waarbij in hoofdlijnen ons werk ligt in relatiebeheer- en uitbouw van het netwerk en voor de bijeenkomsten doen wij de programmaontwikkeling, organisatie en realisatie. 

In de loop der jaren hebben we het netwerk flink uitgebouwd en versterkt. Dit doen we door ons eigen werkwijze waarbij we veel aandacht besteden aan het persoonlijke contact, oprechte interesse en continue aandacht voor verbinding en verdieping van de relaties tussen de deelnemers onderling. 

Voor de bijeenkomsten bedenken wij iedere keer een nieuw concept. We maken een aantrekkelijk programma altijd met inhoud en met veel ruimte voor de ontmoeting met elkaar. De bijeenkomsten zijn besloten en alleen toegankelijk op persoonlijke uitnodiging.

 

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact