Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
Politiek draagvlak

Politiek draagvlak

Het kabinet denkt na over de groei van de Metropoolregio Amsterdam waar Almere een onderdeel van uit maakt. Vanuit de Almeerse politiek is hierbij altijd aangegeven dat deze groei alleen in gezamenlijkheid met Almere kan plaatsvinden als ook de verbindingen tussen Almere en de Metropoolregio substantieel verbeterd worden door een IJmeer-verbinding tussen Almere en Amsterdam.

Nu de inspraakprocedures lopen voor de door het kabinet opgestelde ontwerp structuurvisie is de vraag in hoeverre een IJmeer-verbinding ook de wens is van de maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven in de stad.

Link to Liek stelde een verklaring op die in 2 weken tijd door zowel de grote maatschappelijke organisaties als de grote bedrijven in de stad getekend werd (met uitzondering van 2 natuurorganisaties) en bracht deze in bij de publieksconsultatie van de ontwerp structuurvisie.

Overhandiging aan wethouder Adri Duivesteijn.

Lees hier de verklaring.

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact