Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 18

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/link2lie/public_html/templates/jf_calla-exteriors/index.php on line 20
Kunst en bedrijf

Kunst en bedrijf

In navolging op de Never Ending Art expositie in 2010 zal er ook in 2013 weer een expositie georganiseerd worden. Voor deze nieuwe expositie is er de wens om te komen tot een aantal speciale kunstwerken die tot stand zijn gekomen door een samenwerking van kunstenaars met bedrijven.

Link to Liek ontwikkelde een plan van aanpak om tot samenwerking tussen kunstenaars en bedrijven te komen. In dit plan hebben we de wederkerigheid van een samenwerkingsrelatie als centraal thema opgepakt:

Thema samenwerking

Samenwerking vraagt om resultaat voor beide partijen. Dit resultaat hoeft niet voor beide partijen gelijk te zijn maar dient wel voor beide partijen aanwezig te zijn. Wat levert de samenwerking tussen een bedrijf en een kunstenaar op?

Juist in deze essentie van een samenwerking die vraagt om een resultaat voor beide partijen ligt het aanknopingspunt voor het laten slagen van de gekozen strategie om kunstenaars en bedrijven te laten samenwerken. Als beide partijen met elkaar op weg gaan en steeds de vraag centraal hebben staan “wat kan ik voor meerwaarde voor mijn counterpart in de samenwerking creëren?” ontstaat een toegevoegde waarde vanuit 2 totaal verschillende invalshoeken.

Natuurlijk vraagt een aanpak vanuit een dergelijk thema iets heel anders van de kunstenaar dan hij/zij normaal gewend is. Maar ook vraagt het van het bedrijf een out-of-the-box benadering. Als zij beiden echter in staat zijn hierin succesvol te zijn, kan dat zomaar tot iets bijzonders of een grote toegevoegde waarde leiden.

Neem contact met ons op

We vinden het fantastisch om met jou over je project van gedachten te wisselen!

contact